Kuvia

 

Klikkaamalla kuvaa saat esille kuvan suuremmassa koossa.

Ensimmäinen kohtaaminen Eetun kanssa. Juhannusruusu tuoksuu ja - maistuukin - hyvältä. Rantakaislikossa on viileämpää. Mää ja Eetu-setä Uiminen virkistää.
Ollaan mamman kotitalon pihalla Mäntässä, siellä oli ihanan pitkää ruohoa. Mihin se kioskinmyyjä hävis? En oo enää ihan pikkuinen Ropa. Näyttelyharjoitteluseisontaa, huomioikaa hännän kulma. Oon Epan (vasemmanpuoleisin) kanssa Lahdessa.
Olin oikein valokuvaajasedän ottamassa potretissa. Niin mamma ... BeachBasset Mulle hankittiin tämmönen tutka ettei mamma eksy. Meil ol kesällä Epan kanssa tällainenkin kerrossänky.
Isonenä. Minäkö hylkeen näköinen? Näyttelypuleerausta Ostaisitko tältä käytetyn auton? Mamma ja mä.
Uninalle. Uninalleja Yamashta-tädin kanssa messarissa 2003
Mielipaikka Mummu ja mä Tilly-mummo Päiväunilla
Messarissa 2004 vähän ennen Voittaja-titteliä Kakilla Breikkaa Tuutteks te?
Ruokakuppi epäkunnossa Murhatutkijat Bodomin surmapaikalla Manageri ei anna maata vapaasti. Nytkin tossa jotain kyylää.
Näyttelyseisonta kyllä sujuu -- no, ainakin vähän autettuna. Enks ole söpö -- pistä nami. Täältä tulen: katsokaa ja ihailkaa sekä kilpailijat vaviskaa. Näyttää tähän mahtuvan kaksikin. Oota, mä tuun.
Ramasee. Jos tässä suuntaisi saunalle. Tulipa hörpättyä. Moi, mitä teet? Auringonlaskun haaveilija.
Mamma, sammuuko aurinko, kun se putoaa järveen? Nyt alkaa paremmin tareta, kun toi aurinko on sammunut. Mitä nenäni sanokaan ... Mitä sitä tekisi seuraavaksi. Aurinko se paistaa tuolla nätisti.
Eikös vain? Höh, mikä toi on? Näyttää pitkäkorvalta, mutta ei haise siltä? Otettiin taas oikein virallinen asento. Heh, kun polut on luotu, niin pääsee hangessakin kulkemaan kuin kesällä. Jaa-a, kääntyiskö takaisin vaiko vasemmalle.
Miten niin ei saa pysähtyä keskelle tietä? Hangessa Mister PBGV -04 ja aidan takana asuu Miss Suomi -01. Ruokaa - hangen alla - ei taida sittenkään olla. Vierikös se nami tänne? Mikä se TOI on?!
Miten niin mustikoita pitää säästää myös muille? Keittiölaiturilla lököttelyä. Kyllä tässä vielä juomaan ylettää. Minäkö, sinne? Miksi?. Vene vaan vesille jo, mulla on varusteet kunnossa.
Heh, mamma sai katiskalla jotakin. Onko se fisu? Jos on, niin se on kyllä enemmän Epa-sedän hommia. Pitääkö se fisu ihan itse järvestä hakea ... mulle fisut tarjoillaan kupissa. Salli-neiti -- kauneusnokosilla? Älä äippä mitään yritä siinä selittää, en kyllä mene järveen, siellähän kastuu ja vaikka mitä. Tellu-äippä.
Vasemmalta lukien: Fin-MVA Eetu, Beaglejen vuoden 2007 erikoisnäyttelyn BIS Salli, Fin & Est MVA, V-04 Rolle ja Fin-MVA, V-00 Tellu. Äippä, jättäisitkö ne kalat välillä rauhaan, puhutaan mieluummin jäniksistä. Sulla on kuulemma sellainen jossakin jemmassa ... noin niinku syötäväksikö? Ja TAAS äippä järvessä fisustamassa. Hetkonen, mihinkäs mamma hävisi. Kiersikös se mamma talontaakse.
No ei, mihinkäs se mamma nyt meni. Mamma kokkaa jotakin keittiössä. Jäänkin tähän mukamas loikoilemaan kytikselle. Ei tuonut salakyttäys tulosta. Tätyy asettea selvemmenin tyrkylle, josko mammalta heltiäsi maistiainen. Mikkeli 10.5.2008 RYP4. Kohti RYP4-sijoitusta.
Mökkiverannalla. Ja taas on kevyesti tuunattu. Salli-neiti lainasi mun tuolia, kun Mamma oli kerran poikkeuksellisesti näyttelyssä vain Sallia händläämässä. Äippä saattamassa Salli-neitiä näyttelyyn. Kaythiin kiofkilla.
Oftin kokifta. No niin, vene on jo vesillä ja soutaja enää puutuu. Mamma rakennutti yhteen osaan tontillamme japanilaisen puutarhanalun. Kaikki paketit olen jo läpikäynyt ja niistä namit löytänyt. Mitä seuraavaksi? Hetkinen .. riistaa?
Jotakin tässä on mennyt. Hyymmm? Ja kaarteessa porhaltaa ... Edelleen hyvässä vedossa etenee... Hei, haloo! Kumpaan suuntaan? Arkistojen kätköistä paljastunutta: Todella PIKKU-jätkä (= alta 2kk vanhana).
Joo, joo, on valkovuokkoja, mutta tässä on jokin tarkempaa tarkastelua vaativa haju Helteellä lönköttelyä Mäntyharjulla ootellaan isoon kehään menoa Just tulossa isoo kehään Saas nähdä kuinka käy
Näyttelyasennossa -- niin minä kuin Mammakin